unnamed (1)

ANKLANG deels onderbroken

Na drie weken intensief gewerkt te hebben aan het verzamelen van diverse muziek- en geluidsopnames, het indrinken van de oude Griekse cultuur en het reageren daarop met opnames in geluid en beeld, werd het langzaamaan duidelijk dat we dit niet konden volhouden. Douwe werd ziek en na verloop van tijd begrepen we dat de colitis ulcerosa, waar hij al 10 jaar min of meer in vrede mee leeft, heftig opvlamde en niet meer tot bedaren was te brengen. We moesten uiteindelijk besluiten om Anklang voor nu te onderbreken en terug naar huis te gaan.

Begin oktober werd Douwe doodziek opgenomen in het ziekenhuis in Zwolle. Na drie weken mocht hij weer naar huis en hij is nu bezig aan zijn herstel. Gelukkig gaat dat, zij het langzaam, elke dag een stukje beter.

Voorlopig kan dit gedeelte van Anklang geen daadwerkelijke voortgang vinden; het onderdeel ‘Vermoeid Landschap’, waar we in het atelier al een begin mee hadden gemaakt, gaat wel doorontwikkeld worden.

Zodra we weer ruimte hebben om de reisversie van Anklang op te pakken, brengen we jullie daar natuurlijk van op de hoogte!