Hanoi-Kampenwebsite

Op 23 november zijn Hoàng Hà Tùng en zijn vrouw Le Thi Thu Huong voor de tweede keer in Kampen neergestreken.
Iets later dan verwacht en ze blijven wat langer: tot de 25e december zullen ze hier de stad onveilig maken.
Je kunt ze overal tegenkomen met fototoestel en schildersezel, stadsgezichten schilderend en soms misschien ook wel een nietsvermoedende burger.

Tùng heeft stadsgezichten die hij in Hanoi maakte meegenomen om hier te exposeren naast werk dat hij hier ter plekke van Kampen schildert. Zo verbindt hij de twee steden met elkaar en heeft Kampen er zomaar een zusterstad bij!  Zo zie je maar weer: je kan met vreemde ogen staan te kijken .. maar kunst verbindt! Altijd op een onverwachte manier.

Er worden drie exposities aan gewijd; twee in Kampen en IJsselmuiden, die wij als Stichting workheart organiseren en in januari komt het ‘Kamper werk’ onder de naam ‘Kampen in Hanoi’ in de DC Gallery and Luxury Design in Hanoi te hangen.

In Huize Maria, onze toonzaal, houden we de opening van de expositie ‘Hanoi in Kampen. Dit gebeurt op 12 december om 19.30 uur. Daar worden o.a. de stadsgezichten uit Hanoi tentoongesteld samen met werk dat Tùng op dat moment al heeft geschilderd in Kampen.
Verder zijn er nog andere schilderijen, meegenomen vanuit Hanoi, te bezichtigen.

In het Atrium van ons nieuwe ateliergebouw Het Werk schuiven vooralsnog wat grotere werken in bij de vaste expositie van ons en onze collega kunstenaars. Later wordt de collectie aangevuld met schilderijen die Tùng na de 13e december nog gaat maken want hij werkt gewoon door. Op 19 december om 19.30 uur sluiten we daar af met een feestelijke bijeenkomst rond al ons werk.

Iedereen die daar belangstelling voor heeft is van harte welkom bij beide gelegenheden.
Ben je niet in de gelegenheid om op nu juist op die tijden te komen zijn er gelukkig nog meer mogelijkheden.

Openingstijden Exposities:
Huize Maria:
wo (12)      : 19.30 – 21.30 uur opening
ma t/m vrij : 19.30 – 21.30 uur
za, zo : 11.00 – 17.00 uur

Het Werk:
za (15): 11.00 – 17.00 uur
wo (19) : 19.30 – 21.30 uur sluiting
verder kan er altijd voor een ander moment een afspraak gemaakt worden; tel: 06-83117664

Opening foto en film