baotangDit voorjaar 2014 gaan we deelnemen aan de tentoonstelling ‘Meeting Point’ in het Ho Chi Minh City Fine Arts Museum.

Ons project bestaat uit een installatie genaamd “Balance”. Dit is onze bijdrage aan de tentoonstelling “Meeting Point” die van 4 mei t/m 18 mei 2014 plaatsvindt in het Ho Chi Minh Fine Arts Museum, in Ho Chi Minh, Vietnam. (voorheen Saigon).
De tentoonstelling “Meeting Point”, waaraan circa 25 Nederlandse kunstenaars deelnemen, wordt georganiseerd door Dhr.Roby Bellemans, producent en tevens adviseur van het Ho Chi Minh Fine Arts Museum in Ho Chi Minh City. http://www.tradinghats.nl
De recent benoemde Ambassadeur van Nederland, mr. J.B. Scheffers zal de tentoonstelling openen.

Onze bijdrage aan “Meeting Point” bestaat uit de ontwikkeling en productie van de installatie “Balance”.  Dit werk zal ter plaatse en in samenwerking met Vietnamese kunstenaars worden gerealiseerd. De organisatie van de tentoonstelling biedt de ruimte om rondom ons werk educatieve workshops en andere activiteiten te organiseren in Ho Chi Minh City, Dà Nang en Hanoi. Dat zullen lezingen en presentaties zijn tijdens de tentoonstellingsperiode en een Art Walk tijdens de officiële opening van de tentoonstelling “Meeting Point”.

Han en Tu

De twee Vietnamese kunstenaars met wie we samengewerkt hebben:
Trần Thanh Tú en Hân Trương Thị Ngọc

voorbereiding voor de namen

voorbereidingen voor de banier met de namen van de voorouders

balanceren Balance

Douwe balancerend bij ‘Balance’